jueves, 15 de mayo de 2008

BOLLO CHORIZO


BOLLO CHORIZO... é el hora da merenda y t´antrandome ua fame que quero escribir outra cousa y nun podo, asi que mango a foto del bollo de chorizo que fixen el outro día...pa que se movan os jugos gastricos a d´alguen más que a min.
Acordaisvos condo fía pan nel forno Teresa de Rebollada?, que sempre nos tia un bollo pa nosoutros. D´algua vez caíanos un bollo de chorizo, pareceme que lo tou comendo ahora. Muitas veces tiamos que ter cuidao en nun queimarnos de lo calente que taba´l bollo, acababa de sacallo del forno.
Esto é un manjar que nunca debía perderse, as novas generaciois xa nun tan al tanto d´estas recetas d´antes, prefieren ir a tienda y comprarllo...nun é lo mismo¡¡¡
C´aprovecha´l que poda comer un bon bollo de chorizo!!!.

No hay comentarios:

Pan serbio

Me encanta hacer pan, esperar su levado, el olor a tahona que deja en casa y lo super rico que está. Hoy me fui a Serbia en busca de ...